Avustralya Usulü Izgara Karides

#1
Sponsorlu Bağlantılar
Malzemeler:


  • 500 gr. karides (temizlenmiş)
  • 3 adet arpacık soğan (ince doğranmış)
  • 3 diş sarımsak (dövülmüş)
  • ¼ fincan maydanoz ve kekik karışımı (doğranmış halde)
  • 3 yemek kaşığı limon suyu
  • ¼ fincan zeytinyağı
  • Ispanak yaprakları
  • Limon dilimleri
  • Tuz, karabiber

Hazırlanışı:


  1. Zeytinyağı, maydanoz, kekik, limon suyu, sarımsak ve soğanı bir kapta karıştırın.
  2. Hazırladığınız karışımı karideslerin üzerine dökerek 3-5 saat marine edin.
  3. Izgarada karidesleri pişirin.
  4. Servis tabağına alarak ıspanak yaprakları ve limon dilimleriyle süsleyerek servis yapın.

*** Afiyet Olsun ***