Baharat Secimine Dikkat..

KaRDeLeN

Özel Üye
#1

Baharat Secimine Dikkat.. konusu hakkında yazılan mesajlar

Sponsorlu Bağlantılar
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Baharat Secimine Dikkat[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Lezzetli yemek, hamur işi hatta tatlı çeşitlerinde baharat tercihi çok önemli. İşte baharatların uyum sağladığı sebzeler ve baharat çeşitleri:[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Bakla: Dereotu, maydanoz, adaçayı[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Bezelye; Maydanoz, dereotu, nane[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Çorbalar: Fesleğen, maydanoz, kekik, nane[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Salatalar: Kara biber, kekik, maydanoz, nane, reyhan, soğan, sarımsak[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Komposto: Karanfil, tarçın, vanilya, zencefil[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Havuç: Mercan köşk, maydanoz, dereotu, soğan sarımsak
[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Hamur işleri: Dereotu, karabiber, susam, maydanoz[/FONT]




[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Kabak: Dereotu, maydanoz, fesleğen, taze soğan[/FONT]



[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Kereviz: Defne, dereotu, maydanoz, fesleğen
[/FONT]



[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Kuru fasülye: Adaçayı, kırmızı biber, sumak kimyon, karabiber[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Marul: Fesleğen, maydanoz, dereotu, kekik, nane[/FONT]



[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Mercimek: Soğan, sarımsak, kimyon, nane, defne[/FONT]




[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Nohut: Soğan, sarımsak, kara biber[/FONT]



[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Pirinçli tatlılarda: Tarçın, karanfil, vanilya, Hindistan cevizi[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Pirinçli tuzlular: Safran, nane, yenibahar, tarçın, karabiber, maydanoz, dereotu[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Tatlılar: Tarçın, karanfil, zencefil, kakule, vanilya, kakao[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ekmekler: Çörekotu, susam, zencefil, mahlep, haşhaş[/FONT]

 

Son düzenleyen: Moderatör: