Balık Ezmesi Tarifi Yapılışı

DeMSaL

Özel Üye
#1
Sponsorlu Bağlantılar
Balık Ezmesi tarifi - Balık Ezmesi yapilisi - Balık Ezmesi nasil yapilir



[FONT=Comic
Sans MS]

Malzemeler,

200 gram ton balığı konservesi

1 diş sarımsak

Yarım limonun suyu

1 tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi

1 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz

250 gram krem peynir

Damak tadınıza göre tuz, karabiber

Hazırlanışı,

Ton balığı konservesinin fazla yağını süzün.

Mutfak robotuna; ton balığı, sarımsak, limon suyu, limon kabuğu rendesi ve maydanozu alın.

Yüksek devirde 1-2 dakika tüm malzemeler özleşene dek robotu çalıştırın.

Derin bir kâsede krem peynir, balık ezmesini karıştırın.

Damak tadınıza göre tuz ve karabiber ilave edin.

Kızarmış ekmeklerin üzerine sürerek servis yapın.

Afiyet olsun.

Öneriler,

Dilerseniz balık ezmesini krema sıkma torbasının içine doldurarak, şık şekiller vererek servis yapabilirsiniz.

Kivi parçalarıyla süsleyerek servis yapabilirsiniz
[/FONT]​