Balık kokoreç

#1
Sponsorlu Bağlantılar
Balık kokoreç

2 çorba kaşığı tereyağ
-2 çorba kaşığı zeytinyağı
-100 gr haşlanmış ahtapot
-100 gr çim çim karides (pişmemiş)
-100 gr kalamar (pişmemiş)
-100 gr midye (pişmemiş)
-tuz,karabiber,kırmızı pul biber,kimyon,kekik,

(Bu ürünlerin hepsi büyük marketlerde dondurulmuş gıda reyonlarında satılmaktadır.)

Tüm deniz mahsülleri çok küçük küpler halinde kesilerek tereyağda kısık ateşte kavurulur.Yaklaşık 15-20 dk sonra ( suyunu çekmeye başlamıştır ) tüm baharatlar ilave edilerek yine kısık ateşte kavurmaya 5 dakika daha devam edilir .Yemeğimiz tüm suyunu çektiğinde hazırdır.