BALLI MUS ( 4 kişilik )

#1
Sponsorlu Bağlantılar
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Malzemeler : [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
4 yumurtanın sarısı
4 yumurtanın akı
1 su bardağı bal
1 çorba kaşığı taze portakal suyu
[/FONT][FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=-1]

[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=-1][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=-1]

[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=-1][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Hazırlanışı[/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman, Times, serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] : [/FONT][/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
Orta boy bir kasede yumurta sarıları, bal ve portakal suyunu iyice çırpın.

Başka bir kasede yumurta aklarını elektrikli çırpıcıyla kar haline getirerek ballı karışıma ekleyin.
Hazırladığınız bu musu kaşıkla ayaklı bardaklara doldurup buzdolabında bir saat soğuttuktan sonra servis yapın.
[/FONT]