ÇİĞ BALIK / Sashimi ( 4 kişilik ) çin mutfağı

#1
Sponsorlu Bağlantılar
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Malzemeler : [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
250 gr. ton balığı fletosu
Acı hardal
Soya sosu
Rendelenmiş turp
İnce kıyılmış zencefil kökü
Maydanoz
[/FONT][FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=-1]
[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman, Times, serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Hazırlanışı[/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman, Times, serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] : [/FONT][/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
Balığın çok taze ve soğuk ama donmamış olması gerekir.

Balık filetosunu incecik şeritler halinde kesin, bir tabağa yerleştirin üstünü maydanoz ve turpla süsleyin.

Sonra ayrı ayrı kaplara konmuş soya sosu, hardal, turp ve zencefil köküyle ile servis yapın.
[/FONT]