Denizci Usulü Midye

#1
Sponsorlu Bağlantılar
Denizci Usulü Midye

=Malzemeler=

� 3 kg midye
� 1 büyük soğan
� 1 demet maydanoz
� 30 g (1/2 çorba kaşığı) tereyağı
� 1 dal taze kekik
� 1 defne yaprağı
� 3 çorba kaşığı krema
� Tuz ve karabiber


=hazırlanışı=

Midyeleri temizleyin Soğanı ve maydanozu doğrayın Tereyağını tavada kızdırın Soğanı 1 dakika kızartın Midyeleri ilave edin Tuz biber kekik ve defne yaprağını koyun Karıştırın ve 6 dakika pişirin 2 veya 3 kez tahta kaşıkla karıştırın Kekik ve defne yaprağını çıkarıp atın Yemeğin suyunu süzün ve 3 çorba kaşığı krema ile karıştırın Bu karışımı midyelerin üzerine dökün Karıştırın ve servis yapın