Enginar Soslu Levrek Fletosu

DeMSaL

Özel Üye
#1

Enginar Soslu Levrek Fletosu konusu hakkında yazılan mesajlar

Sponsorlu Bağlantılar
levrek fletosu - soslu levrek - levrek tarifi




Malzemeler

2 adet lsevrek fletosu
1 adet orta boy soğan
1 adet enginar
Yarım kırmızı biber
1 diş sarımsak
4 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı tuz
1 su bardağı su


Tarifi

Enginar temizlenir, göbek haline getirilir. Bir tencereye su, soğan, kırmızı biber ve enginar konur. Bütün malzeme yumuşayana kadar haşlanır.

Daha sonra blenderden geçirerek püre yapılır. Tavaya zeytinyağı ve ezilmiş sarımsak konur. Birkaç tur çevirdikten sonra püre ve tuz eklenir.

Bir taşım kaynatılır ve ateşten alınır. Izgarada pişen levrekler servis tabağına alınır. Üzerine sos gezdirilir.