Kuruyemişli Milföy Tatlısı Tarifi Yapılışı

SeLeN

Yönetici
Editör
#1
Sponsorlu Bağlantılar
Kuruyemişli Milföy - Milföy Tatlısı




1 rulo milföy
1 yumurta
2 çorba kaşığı pudra şekeri
1 limon
1 elma
fındık
üzüm
kayısı
fıstık
yulaf ezmesi




Karıştırma kabına fındık, fıstık, üzüm, kayısı , yulaf ezmesi, rendelenmiş kabuklu elma, 1 limon kabuğu rendesi, 1 yumurta ve pudra şekeri alınarak iyice karıştırılır. 1 rulo milföy yağlanmış tepsiye alınarak üzerine hazırlanan kuru yemişli karışım konur ve iyice sıvanır. Üzerine milföyden çeşitli kalıplarla hamurlar kesilerek süslenir ve fırında pişirilir. İsteğe göre üzerinde pudra şekeri ile servis yapılır.