Reyhanlı Biftek Tarifi Yapılışı

SeLeN

Yönetici
Editör
#1
Sponsorlu Bağlantılar
Salçalı Biftek Tarifi - Salçalı Biftek Nasıl Yapılır - Salçalı Biftek Hazırlanışı




Malzemeler:

1kg biftek
1 adet havuç
2 domates
1 adet soğan
yarım çay bardağı zeytinyağ

reyhan otu ve tuz

Yemeğin Yapılışı:
Soğanlar ince doğranıp zeytinyağı ile biraz pişirilip üzerine revdelenmiş havuç,tuzve domates eklenip kavrulur. Hazırlanan bu malzemeden birazı bir tepsiye dökülür üzerine biftekler dizilir daha sonra kalan harç malzemede tepsiye dökülerek eşit şekilde dağıtılır. Yemeğimizin üzerine reyhan serpilir ve alüminyum folyo ile kapatılarak 300 c de 25 dak pişirilir.