şeftali kebabi

#1
Sponsorlu Bağlantılar
MALZEMESİ

1/2 Kg. az yağlı koyun kıyma,
1 Bağ kıyılmış maydanoz,
1 Kahve fincanı soğuk süt,
1 Diiim bayat ekmek,
1 Soğan rendesi.
Tuz, karabiber,
1 Adet kuzu veya koyun gömlek yağı.


YAPILIŞI

1.Sütle ekmek İçini ıslatınız,
2.Soğan rendesi, ekmek içi, kıyma, kıyılmış may*danoz, tuz ve karabiberi iyice yoğurarak orta par*mak boyunda yuvarlayınız,
3.Gömlek yağını 5-10 dakika sıcak suda bekletip soğuk su ile soğutunuz,
4.Köfteleri bir kere saracak şekilde parçalara ke*siniz.
5.Köfteleri teker teker sararak ızgarada kızartınız