Yufkalı Kabak Tarifi - Yufkalı Kabak Nasıl Yapılır ?

#1

Yufkalı Kabak Tarifi - Yufkalı Kabak Nasıl Yapılır ? konusu hakkında yazılan mesajlar

Sponsorlu Bağlantılar
Yufkalı Kabak

Malzemeler


2 adet yufka
4 kabak
4 çorba kaşığı sıvı yağ
1 çay bardağı süt
50 gr kaşarpeyniri
2 yumurta

Yapılışı:

Küçük bir teflon tepsiye yufkanın birini yayın. Tepsiden sarkan parçaları ve diğer yufkayı küçük parçalara bölün. Kabağı rendeleyin ve bir tencerede bir taşım kaynatın. Soğuyunca içine süt, yumurta, sıvı yağ, kaşar peyniri rendesinin yarısı, yufka parçaları, dereotu ve tuzu koyup karıştırın. Bu karışımı tepsideki yufkanın üzerine yayın. Kaşar peyniri rendesininin geri kalanını serptikten sonra 15-20 dakika fırında pişirin